Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Hva er RUUDimental™ ?

Vi har jobbet med 3d printere siden 2015 med et primært fokus på 3d modeller relatert til byggeprosjekter.
Ved siden av displaymodeller har vi også laget en lang liste med praktiske dingser, jigger og løsninger som har vært nyttig i arbeidet vårt og utenfor. 
Fremover vil vi utnytte erfaringen og ferdighetene vi sitter på til å utvikle og produsere nyttige nisjeprodukter som er designet for masseproduksjon med FDM 3d printere.

I tiden som kommer skal vi finpusse en rekke eksisterende produkter vi har brukt selv i mange år og gjøre de klar til produksjon og markedsføring.
Utvikling av nye nisjeprodukter kommer etterhvert, i mellomtiden tar vi gjerne imot forespørsler og forslag til nye produkter som du og andre kanskje har nytte av.
Vi har planer om å tilby mye forskjelling som ikke har direkte tilknytning til geomatikkfaget, så vi har blåst liv i et gammelt varemerke for å tydeliggjøre at dette er noe annet enn bare landmåling.
Ruudimental™ er vår utvikling, design og produksjon fokusert rundt 3d printing teknologi. 

Masseproduksjon med FDM 3d printing er fortsatt relativt ukjent i Norge, men markedet er godt etablert i utlandet og vil garantert finne gode vilkår her på berget.
Alle kan kjøpe en 3d printer, men å drifte dem og designe produkter for FDM masseproduksjon er en kunst der det er langt mellom folk som mestrer dette skikkelig. 
I tillegg til våre egne nisjeprodukter vil vi tilby masseproduksjon til andre som vil utnytte fordelene med teknologien. Det kan være lurt å inkludere oss tidlig i designprosessen for å få litt tips til hvordan det kan optimaliseres for 3d printing.

Selv om vi kan bistå med prototyper og spesialproduserte produkter i veldig små serier er fokuset vårt på masseproduksjon og spesialister på prototyper finnes det nok å velge mellom.
Vi hjelper gjerne til i designprosessen og noen prototyper før masseproduksjon med 3d printing er en naturlig del av produktutvikling.

Hvorfor velge 3d printing ?

Sprøytestøping er fortsatt det beste valget for store volum med enkel geometri der designet ikke vil endres, men det er mange situasjoner der FDM 3d printing er et smartere valg;

3d printing vil ikke erstatte andre produksjonsmetoder enda og er ikke best i alle tilfeller, men det har en del unike styrker og vil endre på hva og hvordan vi produserer ting fremover.
Fordelene med masseproduksjon med FDM 3d printing gir mange nye muligheter og kan gjøre det vesentlig enklere og raskere å utvikle og markedsføre produkter.
Ta kontakt om du tror FDM 3d printing kan være aktuelt for å løse ditt behov.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn